ROTINGER: dizajnové brzdové kotúče nielen pre upravené autá

Predstavujeme novú značku brzdových kotúčov v ponuke, ktoré sú určené nielen pre upravené, ale aj sériové autá.

Predstavujeme novú značku brzdových kotúčov v ponuke, ktoré sú určené nielen pre upravené, ale aj sériové autá.

Firma ROTINGER, ktorá vyrába brzdové kotúče a bubny, bola založená v roku 2007. Je súčasťou spoločnosti Union Parts. V ich ponuke nájdeš viac ako 1500 dielov, ktoré sú určené pre obľúbené európske osobné automobily a ľahké úžitkové vozidlá. Ich sortiment pokrýva približne 95 % európskeho trhu. Môžeš sa spoľahnúť, že všetky diely sú vyrobené z vysoko kvalitných odliatkov s tvrdosťou 187-240 HB. To zaručuje nízky koeficient oderu a poskytuje veľmi dobrý pomer cena/výkon s dlhotrvajúcim zážitkom z bezpečnosti pri brzdení.

Aká je história značky?

História značky ROTINGER nás zavedie do malého poľského mesta, kde sa skupina nadšencov začala zaoberať výrobou a vylepšovaním brzdových kotúčov pre automobily. V roku 2009 uviedli na trh svoju prvú brzdovú súčiastku, a postupne sa rozrastali a vylepšovali svoje produkty. Dnes patrí ROTINGER medzi jedného z najväčších výrobcov brzdových kotúčov v strednej Európe.

V čom značka ROTINGER iná?

Jednou z najväčších predností tejto značky je, že návrh, výroba aj testovanie výrobkov prebieha “pod jednou strechou”, firma si teda môže byť na 100% istá kvalitou a spoľahlivosťou svojich produktov. Na ich výrobu sú používané výlučne vysokokvalitné materiály, ktoré sú kľúčové pri účinnosti brzdových systémov a taktiež ich životnosti.

V ponuke výrobkov značky ROTINGER nájdeš brzdové kotúče a disky pre rôzne typy automobilov a motocyklov – od tých najbežnejších až po najluxusnejšie. Ich portfólio zahŕňa aj športové brzdové súpravy, ktoré sú ideálne pre mimoriadne podmienky a použitie na okruhoch.

Výnimočnosť brzdových kotúčov a a diskov ROTINGER nespočíva len v ich kvalite a spoľahlivosti. Vynikajú aj dizajnom. Okrem klasických hladkých sú dostupné aj vŕtané, alebo drážkované kotúče, čo zabezpečuje rýchlejšie a účinnejšie brzdenie a chladenie.

Brzdové kotúče a disky sú vyrábané s ohľadom na presnosť, čo zaručuje optimálne brzdové vlastnosti a minimalizuje opotrebenie brzdového systému.

Čo môžeš očakávať od ich produktov?

ROTINGER ponúka najširšiu škálu tuningových brzdových kotúčov na trhu. Tuningové brzdové kotúče ROTINGER sú ako jediné v tejto cenovej kategórii k dispozícii až v siedmich prevedeniach.

V závislosti od štýlu jazdy si môžeš vybrať drážkovaný, vŕtaný kotúč alebo drážkovaný a vŕtaný kotúč – a to všetko v niekoľkých rôznych prevedeniach. Všetky vŕtania sú vykonávané tak, aby zaručovali čo najlepšie možné ochladenie kotúčov. Atraktívne rezy boli tiež navrhnuté zámerne. Vďaka ich jedinečnému vzoru sa povrch kotúčov pri brzdení efektívne čistí.

Výhody brzdových tuningových kotúčov ROTINGER:

  • pokročilá materiálna receptúra
  • moderná technológia digitálneho spracovania
  • pokrokové technológie povrchovej úpravy, ako napríklad vŕtanie/perforovanie alebo rezanie
  • kratšia brzdná dráha
  • rýchlejšie chladenie
  • dlhšia životnosť

Kedy si vybrať tuningové produkty ROTINGER?

  • Ak je tvojou prioritou bezpečnosť no zároveň uprednostňuješ dynamický štýl jazdy 
  • Ak si fanúšik motoristického športu a vstupuješ do sveta rally
  • Ak si nadšenec tuning a hľadáš nápadne vyzerajúce brzdové kotúče, ktoré sú zároveň bezpečné a moderné

Dizajny brzdových kotúčov

Originálny dizajnový vzor brzdových kotúčov ROTINGER je výsledkom niekoľkoročného výskumu a testov – nemôže byť reprodukovaný svojvoľne na žiadnych iných brzdových kotúčoch. Každý nový vzor brzdových kotúčov ROTINGER je testovaný v extrémnych podmienkach, v ktorých musí byť preukázaná ich bezpečnosť. 

Prísna kontrola výroby 

Brzdové kotúče ROTINGER sú vyrábané podľa prísnych noriem – od kvalitných odliatkov v súlade s príslušnými špecifikáciami, cez profesionálne obrábanie podľa noriem výrobcov automobilov, až po počítačové váženia jednotlivých častí, finálne spracovanie, označovanie a balenie. Celý tento proces je pod dohľadom skúsených kontrolórov kvality. 

Vývoj a výroba čoraz technologicky vyspelejších výrobkov ROTINGER je možná práve vďaka neustálej kontrole každej fázy výrobného procesu brzdových kotúčov.

Certifikáty značky ROTINGER:

OEM – licencovaný produkt, ktorý je vhodný pre použitie s ďalšími výrobcami.

Certifikát ISO 9001:2015 – Certifikát potvrdzuje dodržiavanie špecifických postupov, ktoré ovplyvňujú trhový vývoj spoločnosti a kvalitu produktov. Tento štandard je všeobecne známy a celosvetovo akceptovaný.

TÜV Certifikát – vydáva renomované nemecké certifikačné stredisko TÜV Rheinland. Tento certifikát zaručuje, že produkt, ako aj jeho výrobný ,sú testované a kontrolované nezávislým certifikačným orgánom.

Skupina TÜV Rheinland, patrí medzi popredných svetových poskytovateľov testovacích služieb a má takmer 150 ročnú históriu. Vysokokvalifikovaní odborníci TÜV Rheinland testujú technické systémy a produkty po celom svete.

Certifikát EAC – certifikát o zhode výrobkov ROTINGER s normami, ktoré sú v súčasnosti platné na ruskom trhu, vydaný príslušným certifikačným orgánom Ruskej federácie.Tento typ certifikátu je platný v celej Eurázijskej ekonomickej únii, ktorá zahŕňa Ruskú federáciu, Bielorusko, Kazachstan, Arménsko a Kirgizsko.

Druhy brzdových kotúčov ROTINGER:

ROTINGER GRAPHITE Line – prvotriedny druh brzdového kotúča s inovatívnou antikoróznou vrstvou. Zodpovedá potrebám používateľov, ktorí uprednostňujú dynamický štýl jazdy a atraktívny vzhľad, no zároveň dbajú na bezpečnosť.

ROTINGER triedy HP – materiálna štruktúra týchto kotúčov má vysoký obsah karbónu. To zaručuje rýchle odvádzanie tepla, nižšie kolísanie teploty a následne menšiu náchylnosť k deformáciám spôsobeným teplom. 

TUNING – brzdové kotúče značky ROTINGER majú na trhu najširšie zastúpenie. Ako jediné v tejto cenovej kategórii sú k dispozícii až v siedmich prevedeniach.  

ROTINGER BS Line – druh brzdových kotúčov s integrovanými ložiskami a krúžkami snímačov ABS (mechanickými alebo magnetickými), ktoré sú populárne vo francúzskych autách.

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014