Posypová soľ a iné nečistoty? Tieto prípravky vrátia vášmu autu zašlú krásu.

Chlad v kombinácii s vlhkosťou a chemickými posypmi si žiada svoju daň nie len na karosériách našich vozidiel.

Aj keď zima v rôznych aspektoch prináša na cesty zábavu a fotografie našich štvorkolesových miláčikov v snehu vyzerajú naozaj dobre, realita je žiaľ úplne iná. Chlad v kombinácii s vlhkosťou a chemickými posypmi si žiada svoju daň nie len na karosériách našich vozidiel. Priebežná starostlivosť by mala byť aj v zimných mesiacoch samozrejmosťou, no s príchodom prvých teplejších dní by bolo dobré, postarať sa o zdravie karosérie o niečo dôkladnejšie. Aj preto vám ponúkame široký výber cenovo dostupnej, no za to kvalitnej autokozmetiky K2, ktorá dostane vaše vozidlo do tej správnej kondície.

Odstraňovač hrubých nečistôt

Zbavenie sa hrubých nánosov nečistôt je podstatným krokom pred začatím samotného umývania. V opačnom prípade by mohlo dôjsť k znehodnoteniu laku. K2 Tar Remover odstraňuje asfalt, živicu a iné hrubé nánosy, čím dokonale pripraví povrch karosérie na umývanie.


Pre odstránenie hrubých nečistôt odporúčame: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-tar-remover-300ml-2289195


Autošampón s voskom

Pri umývaní laku vozidla je odporúčané používať na to určené prípravky. K tým najpoužívanejším patrí Express Plus, ktorého najväčšou výhodou je obsah prírodného vosku. Ten vytvára na povrchu laku neviditeľnú jemnú vrstvu, ktorá chráni pred tvorbou trhlín a navyše zanecháva na karosérii vysoký lesk.


Pre dokonalú čistotu a lesk karosérie odporúčame: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-express-plus-1-2289192


Oživovač plastových častí

Správnu starostlivosť a minimálne pokus o regeneráciu by si určite z času na čas zaslúžili aj vyblednuté plastové a gumové diely. Tie sa stávajú celoročne obrovským lapačom prachu a špiny, navyše po zime pôsobia fádne a bez života. Ten im môže byť navrátený pomocou prípravku K2 Bono, ktorý účinne čistí, obnovuje a zároveň aj chráni plastové a gumené časti karosérie či dodáva lesk pneumatikám.


Pre oživenie plastových častí odporúčame použiť: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-bono-300-aero-2289191


Prípravok na čistenie motora

Motor si okrem pravidelnej kontroly kondície a obsahu prevádzkových kvapalín občas vyžaduje aj údržbu v podobe čistenia. Týmto krokom možno odhaliť rôzne úniky a netesnosti. K2 - prípravok na čistenie motora dokáže dokonale a rýchlo odstrániť rôzne tuky a zaschnuté nečistoty z motorových komponentov.


Pre odstránenie tukov a nečistôt z motora odporúčame použiť: https://www.autodielygafa.sk/products/prostriedok-na-cistenie-motora-1910183


Odstraňovač nečistôt z diskov

Kolesá prichádzajú do kontaktu so zimou znečistenými cestami najviac, preto si zaslúžia adekvátnu starostlivosť. Čistič K2 Alot toho však dokáže viac. Okrem bežných nánosov špiny bez problémov odstráni aj usadené nečistoty spôsobené odieraním brzdových platničiek ako na oceľových, tak aj na hliníkových diskoch kolies.


Pre čisté disky bez drhnutia odporúčame: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-alot-1-l-2524322


Čistič priehľadných povrchov

Dokonalý výhľad je základom bezpečnej jazdy. K2 Nuta Atom je skvelým prípravkom na čistenie skiel vozidla. V prípade dažďa pôsobí ako tekutý stierač a tiež pomáha proti zahmlievaniu skiel, čím významne zlepšuje výhľad z vozidla. Okrem okien ním možno hravo vyčistiť aj svetlomety a dokonca je vhodný aj na plastové a laminátové povrchy. Na nich vytvára ochrannú vrstvu, ktorá zabraňujúcu hromadeniu prachu a uľahčuje ich opätovné vyčistenie.


Pre čisté sklá bez šmúh odporúčame: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-nuta-770-atom-2289234


Čistič bŕzd

Najdôležitejší bezpečnostný prvok by sa bez pravidelnej starostlivosti nezaobišiel a to najmä po zimnom období. Okrem výmeny jednotlivých komponentov je v prípade bŕzd potrebná aj čistota, ktorú možno zabezpečiť prípravkom K2 Brake Cleaner. Ten účinne odmasťuje, odstraňuje nečistoty a znižuje škrípanie či iné nepríjemné zvuky počas brzdenia. Tento prostriedok možno navyše využiť aj na čistenie iných kovových dielov vozidla, či dokonca na vyčistenie náradia.


Pre čisté brzdy a iné kovové diely odporúčame: https://www.autodielygafa.sk/products/k2-brake-cleaner-500-ml-2524676

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014