Darčeky na poslednú chvíľu? 10 produktov, ktoré potešia každého milovníka áut.

Aj ty patríš do skupiny ľudí, ktorá si necháva všetky starosti s vianočnými darčekmi na poslednú chvíľu? Spísali sme ti tipy na darčeky, s ktorými nie len že všetko stihneš, ale tiež potešíš svojho autíčkara.

Aj ty patríš do skupiny ľudí, ktorá si necháva všetky starosti s vianočnými darčekmi na poslednú chvíľu? V takýchto prípadoch sa často veta „ešte mám dosť času“ rýchlo zmení na „už nestíham nič kúpiť“. A práve preto sme ti spísali tipy na darčeky, s ktorými nie len že všetko stihneš, ale tiež potešíš svojho autíčkara.


Kľúčenka s auto motívom

Pokiaľ zháňaš len niečo malé, čo ale dokáže vyčarovať radosť, môžeš siahnuť napríklad po niektorej z auto kľúčeniek. Veľký výber a mnoho prevedení je zárukou, že ľahko nájdeš tú najvhodnejšiu.


Sada produktov na karosériu

Praktickou sadou, ktorá obsahuje množstvo produktov pre starostlivosť o karosériu nemôžeš nič pokaziť. Cenovo výhodná sada autošampónu, vosku, leštenky, utierky, hubky, prípravku na plasty aj sklo sa zaručene zíde každému motoristovi.


Bezdrôtové slúchadlá do uší

Ak hľadáš dokonalý darček pre autíčkara, ktorý trávi hodiny pri opravách a vylepšovaní svojho miláčika, bezdrôtové slúchadlá do uší by mohli byť tým správnym tipom.


Počúvanie hudby počas opravy auta môže spraviť túto činnosť ešte príjemnejšou a zábavnejšou. Bezdrôtové slúchadlá ponúkajú pohodlnosť a slobodu pohybu bez nepraktických káblov, čo je obzvlášť vítané pri manipulácii s náradím a dielmi.


Nezáleží, či je to len skrutkovanie, lakovanie alebo bežná údržba, hudba môže poskytnúť potrebnú dávku motivácie. Bezdrôtové slúchadlá sú skvelým spoločníkom pri práci v dielni.


Štýlové tričko

Vyber tričko s originálnym autíčkarskym dizajnom, ktorý zodpovedá jeho vkusu a osobnosti. Môže to byť klasický retro dizajn, vtipný nápis alebo obľúbená značku auta. Takéto tričko nielen poteší, ale aj poskytne pohodlie a štýl pri každej príležitosti.


Príbor pre autíčkara

Darček ako ušitý presne pre toho, kto žije štýlom „som síce hladný, ale práca nepočká“. Všetci predsa niekoho takého poznáme a my ti garantujeme, že obdarovaná osoba už s iným príborom nikdy jesť nebude. :D


Gola sada

Gola sada od spoľahlivého výrobcu profesionálneho náradia je to, po čom túži každý, kto sa rád hrabe nie len v motorovej časti svojho auta.


Vôňa do auta

Príjemná vôňa do auta nie je len o zážitku z jazdy, ale aj o príjemnom prostredí v aute počas dielenských projektov. Vyber vôňu, ktorá spája autentické arómy s autíčkarskym dizajnom, či už je to vôňa nového auta alebo obľúbeného ovocia.


Dielenská tabuľa

Poriadok a systém – to je to, čo v dielni málokedy funguje. Výrazne s tým ale dokáže pomôcť praktická nástenná tabuľa s množstvom odkladacích priestorov ako na náradie, tak aj na montážny materiál.


Hydraulický zdvihák

Tento pomocník môže byť pre obdarovaného oveľa užitočnejší ako sa na prvý pohľad zdá. Okrem toho, že tento zdvihák zabezpečí lepší prístup k spodnej strane auta, šetrí peniaze za servis. Už viac nie je problémom vymeniť si svojpomocne a rýchlo letnú sadu kolies za zimnú či vymeniť motorový olej.


Darčekový poukaz

Stále sa nevieš rozhodnúť čo máš predsa len kúpiť? Nevadí. Možno osoba ktorú chceš obdarovať sama vie najlepšie, čo aktuálne potrebuje. Pomôž jej napríklad príspevkom v podobe darčekovej poukážky. Vybrať si môžeš v hodnote od 10 až do 100 eur.


Tatiana Korčušková
Zdroj GAFA AUTO
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014