Náradie do dielne, ktoré by ti nemalo chýbať

Či už sa stretávaš s opravami denne alebo si len občasný opravár, tieto nástroje ti pomôžu zvládnuť výzvy, ktoré ti prídu do cesty. Pridaj ich na svoj zoznam už dnes.

Bez ohľadu na to či sa len občas objavíš v garáži alebo sa s opravami áut stretávaš denne, správne náradie je kľúčom k úspešnej údržbe a oprave. Dnes ti ponúkneme niekoľko užitočných tipov ohľadom náradia, ktoré sa ti v garáži a doma určite bude hodiť.

Nech sa už budeš venovať autu alebo domácim prácam, toto náradie ti pomôže mať veci pod kontrolou. Tak poďme na to a zistime, aké nástroje by ti nemali chýbať.


JfAeSDJ.png


Gola sada - nevyhnutná výbava

Náradie je pre každého domáceho majstra nevyhnutnou výbavou. Predsa len z času na čas sa v garáži alebo doma niečo pokazí. Čo ale keby sme ti povedali, že existuje jedna sada náradia, ktorou vybavíš množstvo opráv? Pre tieto dôvody by si ju určite mal mať v garáži:


Je univerzálna: Gola sada obsahuje široký výber rôznych bitov, kľúčov a nástrojov, ktoré možno použiť pri rôznych opravách a údržbe. Od drobných domácich projektov až po zložité profesionálne práce.


Ušetrí čas a peniaze: Nemusíš behať po obchodoch, aby si zohnal správny nástroj pre každú opravu. Ušetri čas a peniaze, pretože všetko, čo potrebuješ, máš na dosah ruky.


Gola sada je investíciou do tvojho domova a zručností. Či už si začiatočník alebo skúsený majster, táto sada ti uľahčí život a riešenie bežných aj neočakávaných opráv.


Ľahko vytiahni zapadnuté veci

Veľakrát sa stáva, že ti pri oprave spadne niečo do ťažko prístupného miesta, kde nie je možné dosiahnuť rukou a predmet vybrať. Tento problém môžeš jednoducho vyriešiť teleskopickým magnetickým vyťahovačom. S ním sa ti ľahko podarí vybrať zapadnuté predmety. Navyše má protišmykovú rukoväť. 


Dotiahni skrutky na presný moment s račňou alebo vratidlom

Tento šikovný pomocník ti pomôže pri presnom zaťahovaní na moment. Vlož ho medzi svoju obľúbenú račňu alebo vratidlo a hlavicu, ktorú chceš použiť. Stačí si navoliť hodnotu, ktorú potrebuješ a adaptér pri dosiahnutí momentu spustí zvukovú signalizáciu.


Orientáciu uľahčuje jednoduché a pohodlné ovládanie tlačidlami a prehľadný displej. Skrutky doťahuj vždy podľa príručky alebo manuálu zariadenia, na ktorom sú skrutky.


Usporiadaj všetky káble

Sada na lisovanie kontaktov, bez ktorej sa nezaobíde žiadny elektrotechnik, elektrikár, auto-elektrikár, domáci majster. Je určená na výrobu konektorov do počítačov, audio systémy, elektrické prepojenia v autách a rôzne iné elektrické a elektrotechnické siete. V balení nájdeš kliešte s plastovo pogumovanými rukoväťami a 6 ks matríc pre lisovanie rôznych kontaktov v rôznych veľkostiach.


Matrice veľmi rýchlo a ľahko vymeníš vďaka guľôčkovému systému. Netreba nič skrutkovať len vytiahnuť alebo vložiť. S touto sadou už nebudeš musieť hľadať vhodné kliešte na konektory, s ktorými pracuješ. 


Bity, ktoré by ti nemali chýbať

Základné dielenské náradie a vybavenie, bez ktorého sa automechanik alebo domáci majster nezaobíde. Sada bitov obsahuje až 127 kusov a je vhodná pre každého či už v autoservise, alebo doma. Všetky súčasti sú v prvotriednej kvality a v prenosnom plastovom kufríku.


Maj poriadok v náradí

Aby si mohol venovať svoj čas oprave a nie hľadaním náradia odporúčame ti mať ho v jednej praktickej skrinke. Potrebné náradie budeš mať vždy po ruke a prehľadne usporiadané. 


Ak sa už tvoja zbierka náradia dostatočne rozrástla, ulož si ho do stolíka. Zásobník má až 5 priehradok na uloženie a jednoduchý presun zabezpečia kolieska. 

JfAOoIj.png

Novinka v ponuke, náradie JONNESWAY

Vyber si profesionálne náradie JONNESWAY

Už viac ako 40 rokov dodáva kvalitné náradie do dielní. Pomáha riešiť problémy mechanikov a všetkých, ktorí k svojej práci potrebujú spoľahlivé náradie, aby ich práca bola čo najefektívnejšia.

Vieme, že každý tvoj projekt má svoje čaro, a preto je JONNESWAY správna voľba. Vyber si už dnes z novej ponuky ručného, autoservisného a pneumatického náradia. Nečakaj a začni svoje projekty čo najskôr. Tovar skladom ti doručíme expresne rýchlo.

Tatiana Korčušková
Zdroj GAFA AUTO
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014