Bežne vyzerajúci karavan s cenovkou 2 milióny € a prekvapenie vo vnútri, ktoré cenu ešte zdvojnásobuje!

Len samotný stereo systém má hodnotu takmer 350 000€...

Predstavte si situáciu, že sa vo vašom živote absolútne nemusíte pozerať na žiadnu cenovku a jednoducho si užívate. Čo by ste robili? Väčšina si zrejme v duchu túto otázku zodpovedala rovnako – cestoval. Práve pre podobnú sortu klientov bol vyrobený takzvaný Volkner Mobil, ktorý síce na prvý pohľad vyzerá ako výletné vozidlo postaršieho manželského páru, no vo svojom vnútri ukrýva nevídaný luxus. 



Navyše disponuje veľkým úložným priestorom v spodnej časti, kam bez námahy môžete zaparkovať svoj superšport. 12 metrov dlhé obytné vozidlo, zariadené ako ten najluxusnejší hotel poskytuje všetko, čo si len človek môže priať. Prepychová kúpeľňa, bohato zariadená kuchyňa s tými najkvalitnejšími elektrospotrebičmi, priestranná obývacia miestnosť a spálňa s ručne vyrábaným nábytkom. Len samotný stereo systém značky Burmester má hodnotu takmer 350 000€. Na streche sú umiestnené solárne panely, ktoré poháňajú nekončiace množstvo výbavy. Prečo teda tak všedne pôsobiaci exteriér? Bol to zámer, aby bohatí ľudia neboli terčom príliš veľkej pozornosti. Tá sa určite dostaví, keď zaparkujete kdesi medzi turistami a namiesto kufrov vytiahnete z batožinového priestoru napríklad Bugatti Chiron. Ale keď už karavan ponúka aj takýto benefit, prečo ho nevyužiť a nevyskúšať si počas kempovania tie najkrajšie cesty sveta? 



Parametre vozidla:


Ako už bolo spomenuté, Volkner Mobil meria na dĺžku približne 12 metrov. Čo sa pohonu týka, aktuálne je na trhu k dispozícii len s dvoma pohonnými jednotkami: Mercedes s výkonom 418 koní a Volvo s výkonom 458 konských síl. Obe verzie dostali automatickú prevodovku, ktorá je pri podobnom type vozidla priam nevyhnutnou. Nádrž na palivo si možno zvoliť 750 alebo 1000 litrovú. 



Ešte je nutné dodať, že spomínané Bugatti nepatrí k príplatkovej výbave karavanu. Ale keď už si môžete dovoliť takto zainvestovať do apartmánu na kolesách, čo je to pre vás jeden Chiron. Tak čo, bola by v prípade vašej finančnej nezávislosti práve takáto forma cestovania ideálnou, alebo by ste zvolili lietadlo a následný prenájom auta v cieľovej destinácii? 





Pozrite si video prezentáciu Volkner Mobilu

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014