Poliaci predstierali, že sú profi pretekári

Vozidlo Mitsubishi Lancer polepili značkami veľkých firiem aby predstierali záujem..


Rally zaručene patrí medzi najpopulárnejšie závody motoršportu. Aj vďaka tomu vznikajú takmer v každej krajine skupiny, ktoré organizujú amatérske závody a tým sa fantasticky darí. To však asi nestačilo dvom Poliakom, ktorí sa na to rozhodli ísť o niečo odvážnejším spôsobom. Vycestovali preto do Fínska, kde sa chceli neoficiálne zúčastniť profesionálneho závodu. To sa im nakoniec podarilo.



Všetko to chcelo len dobrý plán a dávku odvahy. Vozidlo Mitsubishi Lancer polepili značkami veľkých firiem aby predstierali záujem sponzorov, nezabudli ani na štartovné číslo a tým vzbudili dojem že sú reálne zaregistrovanou posádkou. Samozrejmosťou bola helma a kombinéza, rovnako obsahujúca rôzne logá. Jasné že vozidlo by technickou prehliadkou neprešlo a navyše by bola táto falošná posádka odhalená, preto vyčkávali na skrytých miestach popri trati a pri prejazde profesionálnych pretekárov sa jednoducho pridali k nim.



Hoci sa chlapi slušne zabávali a využívali možnosť zrovnania si jazdeckých skúseností s profesionálmi, nakoniec ich odhalil majiteľ autoklubu, ktorý nie len upozornil organizátorov pretekov, ale taktiež zavolal políciu. Poliaci teraz budú mať čo vysvetľovať, keďže im okrem porušovania autorských práv pribudlo tiež obvinenie zo všeobecného ohrozenia a tiež obvinenie z užívania drog. 

Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014