Legendárna filmová Jetta na predaj

Najväčšou zaujímavosťou je však prevodovka...

V 90. rokoch minulého storočia by asi nikto nepredpokladal, že masovo vyrábané auto pre bežných ľudí sa jedného dňa stane vyhľadávaným investičným artiklom. Niekedy k tomu dopomôže príbeh o jeho vzniku, slávy majiteľ či použitie vo filme. Presne to sa stalo s bežným ľudovým vozidlom Volkswagen Jetta.




Každý nadšenec série filmov „Rýchlo a zbesilo“ musí tento legendárny Volkswagen poznať. Jedno z najznámejších upravených vozidiel môžete teraz vlastniť aj vy. Inzerát sa objavil na Anglickom autobazáre a treba dodať, že sa nejedná o žiadnu repliku, ale o skutočný model použitý pri natáčaní. Jetta z roku 1995 je kompletne zachovalá a to aj po vizuálnej stránke, kde na karosériu pribudli len podpisy Chada Lindbergha (ktorý vo filme hral jazdca Jesseho) Paula Walkera a režiséra Roba Cohena. To na jej celkovej cene jednoznačne pridáva.




Od samotného nakrúcania filmu mal vozidlo registrované len jeden majiteľ v Amerike. Ten ho aktuálne ponúka za 99 900 dolárov. Väčšina ľudí len mávne rukou nad predraženým Volkswagenom z minulého storočia no fakt, že ide o investičný kus preslávený úspešnou filmovou sériu a navyše s podpismi hercov a režiséra nemožno ignorovať. Navyše za sebou má len necelých 35 000 kilometrov a okrem výmeny štartéra a pravidelného servisu ďalšie opravy či úpravy neboli odhalené. Najväčšou zaujímavosťou je však automatická prevodovka, ktorá bola vo filme úspešne zamaskovaná. 






Autodielygafa.sk
Zdroj Autodielygafa.sk
Publikované Autodielygafa.sk
Zdieľať na Facebooku
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014